dimarts, 8 de novembre del 2016

MENÚ MENJADOR NOVEMBRE 2016


INSIGNE GESTIO INTEGRAL S.L.     MENÚ ESCOLAR                  NOVEMBRE   2016                      

  CENTRE:  MARE DE DÉU DE LA MUNTANYA

DILLUNS    
DIMARTS 1  
DIMECRES 2   
DIJOUS 3   
DIVENDRES 4  



                
Espaguetis amb tomàquet, tonyina i formatge
Croquetes de pollastre amb blat de moro i olives
Préssec almívar
Sopar: verdura i peix i fruita
Crema de carbassó

Botifarra de porc al forn amb  salsa de tomàquet i pèsols
Iogurt
Sopar:sopa de pollastre i ou i fruita
Mongetes blanques estofades amb verdures (pebrots, pastanaga.....)
Peix limanda a l’andalusa amb enciam i cogombre
Taronja
Sopar: verdura i peix i carn i fruita
DILLUNS 7
DIMARTS 8
DIMECRES 9
DIJOUS 10
DIVENDRES 11
Fideua

Truita de pernil amb enciam i  olives
Poma
Sopar:verdura i carn i fruita
Arròs  tomàquet(*arròs ecològic*)
Hamburguesa vedella planxa amb ceba i tomàquet natural
Pera
Sopar: verdura i peix i fruita
Llenties estofades amb verdures (pastanaga, pebrots......)
Llom milanesa i enciam  blat de moro
Iogurt
Sopar: arròs i ou i fruita
Patates estofades amb carn vedella

Lluç al forn amb salsa de tomàquet
Plàtan
Sopar: verdura i carn i fruita
Sopa de peix
Pollastre a la llimona amb  arròs blanc saltejat
Mandarines
Sopar: verdura i peix i fruita
DILLUNS 14
DIMARTS 15
DIMECRES 16
DIJOUS 17
DIVENDRES 18
Macarrons bolonyesa (carn vedella)
Llenguadina a l’andalusa amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Cigrons  Riojana (amb xoriço i verdures)
Salsitxes pollastre planxa amb ceba i tomàquet
Pera
Sopar: verdura i peix i fruita
Mongetes amb patates, pastanaga i ceba
Llibrets de llom amb enciam i blat de moro
Iogurt
Sopar: arròs i ou i fruita
Sopa de pagès amb fideus (*pasta ecològica*)
Pollastre rostit amb salsa de samfaina

Plàtan
Sopar: verdura i peix i fruita
Paella de peix (*arròs ecològic*)

Truita de patates amb pastanaga ratllada  i cogombre
Taronja
Sopar:sopa de verdures i carn i fruita
DILLUNS 21
DIMARTS 22
DIMECRES 23
DIJOUS 24
DIJOUS 25
Tallarins a la napolitana (amb verdures) i formatge
Lluç a la romana amb enciam i pastanaga ratllada
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Llenties estofades amb verdures

Llom adobat planxa  amb tomàquet natural i cogombre
Pera
Sopar:  verdura i  carn i fruita
Puré de verdures amb crostons de pa

Pit de pollastre arrebossat  amb  patates fregides
Iogurt
Sopar: patates i ou i fruita
Sopa de peix amb arròs(*arròs ecològic*)
Fricandó de vedella a la jardinera i xampinyons
plàtan
Sopar: vedura i peix i fruita
Patates estofades amb verdures i costella de porc
Truita de carbassó amb tomàquet   natural i enciam
Mandarines
Sopa: sopa de verdures i carn i fruita
DILLUNS 28
DIMARTS 29
DIMECRES 30  
DIJOUS  
DIVENDRES   
Arròs amb tomàquet (*arròs ecològic*)
Bastonets de lluç amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Col-i-flor amb patates
Mandonguilles  (vedella)estofades amb tomàquet i xampinyons
Pera
Sopar: verdura i peix i fruita


         DINAR ESPECIAL






El postra del menú ( fruita) pot variar
Suggeriments de sopars: Llistat de plats que es poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes.  VERDURA: Patata i mongeta tendre, espinacs amb patata, crema de verdures,
puré de verdures,puré de carbassó, cols de Brussel·les al forn, crema de carbassa,
puré de patates amb crostons de pa…
SOPES: Sopa de caldo amb fideus (o qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de peix...
ARRÒS : Arròs bastami saltejat, arròs a la Juliana, arròs blanc…
OUS: Truita de pernil, truita de formatge, remenat d’ou amb trossets de pernil dolç, ous durs amb salsa de tomàquet, truita de patates i ceba
PEIX: Filet de lluç al vapor o al forn, rap a la planxa, croquetes de peix,
lluç arrebossat, filets de llenguado fregits...
CARNS: Hamburguesa a la planxa, llom arrebossat, empanada de carn, “Flamen quines” de carn i pernil, croquetes de pollastre, salsitxes fregides de  porc o pollastre.
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatología de Laboratoris Miralles. Responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnología dels Aliments.Nº  de col.legiat 7255.
Telèfon del servei de menjador :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada