divendres, 9 de gener de 2015

MENÚ MENJADOR GENER 2015

DILLUNS 5
DIMARTS 6
DIMECRES 7
DIJOUS 8
DIVENDRES 9  

                 

Macarrons amb tomàquet , tonyina i formatge
Bastonets de lluç amb pastanaga ratllada,blat i olives
Préssec almívar
Sopar: verdura i carn i fruita
Llenties riojana ( amb verdures i xoriço)
Truita de patates amb enciam i tomàquet natural
Taronja
Sopar: Sopa de pollastre i carn i f.
DILLUNS 12
DIMARTS 13
DIMECRES 14
DIJOUS 15
DIVENDRES 16
Arròs amb tomàquet (*arròs ecològic*)
Filet de “limanda” a l’andalusa amb  enciam  i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Crema de carbassó

Hamburguesa pollastre planxa amb ceba i salsa de tomàquet i pèsols
Pera
Sopar: arròs i peix i fruita
Cigrons estofats amb verdures

Llom adobat planxa amb enciam i cogombre
Plàtan
Sopar: patates i peix i fruita
Sopa de  peix (*pasta ecològica*)

Pollastre a la llimona amb arròs blanc saltejat
Iogurt
Sopar: verdura i ou i fruita
Patates estofades amb verdures i vedella
Truita francesa amb tomàquet natural i blat de moro
Mandarines
Sopar: Sopa de verdures i carn i f.
DILLUNS 19
DIMARTS 20
DIMECRES 21
DIJOUS 22
DIVENDRES 23
Espaguetis a la carbonara (crema de llet i bacon)
Lluç al forn amb enciam amb blat
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Mongetes tendres amb patates i pastanagues i ceba
Fricandó de vedella amb xampinyons
Pera
Sopar:Verdura i peix i f.
Paella de peix (*arròs ecològica*)
Truita de pernil amb tomàquet i olives
Plàtan
Sopar: sopa  de verdures i carn i f.
Llenties estofades amb verdures (pebrots i pastanaga)
Botifarra al forn  enciam i cogombre
Iogurt
Sopar: verdura i peix i fruita           
Sopa de fideus
Pit de pollastre arrebossat amb tomàquet i pastanaga ratllada
Taronja
Sopar: arròs i ou i fruita
DILLUNS 26
DIMARTS 27
DIMECRES  28
DIJOUS 29   
DIVENDRES 30
Fideuà

Truita de formatge amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
 Mongetes blanques  estofades amb verdures  
 Llenguado a l’andalusa amb tomàquet i blat de moro
Pera
Sopar: patates i carn i fruita
Puré de verdures (amb crostons de pa)
Salsitxes de porc amb salsa de tomàquet i pèsols i patates dau
Plàtan
Sopar: sopa de pollastre i peix i fruita
Arròs amb tomàquet (*arròs ecològic)

Pollastre a l’all amb xampinyons

Iogurt
Sopar: verdura i ou i fruita
Sopa meravella

Mandonguilles (vedella)a la jardinera

Mandarines
Sopar: verdura i peix i fruita


El postra del menú ( fruita) pot variar
Suggeriments de sopars: Llistat de plats que es poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes.  VERDURA: Patata i mongeta tendre, espinacs amb patata, crema de verdures,
puré de verdures,puré de carbassó, cols de Brussel·les al forn, crema de carbassa,
puré de patates amb crostons de pa…
SOPES: Sopa de caldo amb fideus (o qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de peix...
ARRÒS : Arròs bastami saltejat, arròs a la Juliana, arròs blanc…
OUS: Truita de pernil, truita de formatge, remenat d’ou amb trossets de pernil dolç, ous durs amb salsa de tomàquet, truita de patates i ceba
PEIX: Filet de lluç al vapor o al forn, rap a la planxa, croquetes de peix,
lluç arrebossat, filets de llenguado fregits...
CARNS: Hamburguesa a la planxa, llom arrebossat, empanada de carn, “Flamen quines” de carn i pernil, croquetes de pollastre, salsitxes fregides de  porc o pollastre.
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatología de Laboratoris Miralles. Responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnología dels Aliments.Nº  de col.legiat 7255.
Telèfon del servei de menjador :  626456443

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada