dimarts, 2 d’octubre de 2018

MENÚ MENJADOR OCTUBRE 2018



INSIGNE GESTIO INTEGRAL S.L.     MENÚ ESCOLAR       OCTUBRE  2018  
CENTRE:   MARE DE DÉU DE LA MUNTANYA
DILLUNS 1
DIMARTS   2
DIMECRES   3
DIJOUS    4
DIVENDRES   5
Amanida de pasta ( tonyina, tomàquet….)
Abadejo a l’andalusa (farina)amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura,carn i fruita
Arròs (ecològic) amb tomàquet
Mandonguilles (vedella)a la jardinera amb xampinyons
Taronja
Sopar: sopa verdures amb peix  i fruita
Sopa de peix amb fideus
Hamburguesa de pollastre amb salsa de tomàquet i ceba
Pera
sopar: verdura i ou i fruita
Llenties estofades amb verdures
(pastanaga, pebrot...)
Remenat d’ou amb  amb enciam i cogombre
Plàtan
Sopar:patates peix f
Crema de carbassó

Pollastre Strogonoff (xampinyons, crema de llet i arròs

Iogurt

Pa integral
Sopar: verdura, carn i fruita
DILLUNS  8
DIMARTS  9
DIMECRES 10
DIJOUS  11
DIVENDRES  12
Macarrons integrals a la bolonyesa (vedella, ceba, tomàquet, pebrots
Truita de carbassó amb enciam i blat moro
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Col.i.flor amb patates

Pit de pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada
Pera
sopar: sopa de verdures amb peix i fruita

Arròs milanesa (amb verdures
Lluç al forn amb tomàquet i blat de moro
Taronja


Sopar:verdura,carn f
Patates estofades amb costella porc i pastanagues
Hamburguesa vedella amb salsa de tomàquet i ceba
Plàtan. Pa integral
Sopar: verdura i peix i fruita



FESTA
DILLUNS  15
DIMARTS  16
DIMECRES  17
DIJOUS   18
DIVENDRES  19
Arròs amb tomàquet

Llenguadina a la romana amb tomàquet natural i olives
Préssec almívar
Sopar:verdura i carn i fruita
Llenties riojana (xoriço,pastanaga, ceba,pebrots….)
Truita de patates amb enciam i blat de moro
Pera
Sopa: verdura i peix i fruita.
Sopa de peix amb fideus (ecològics)
Botifarra (pollastre) al forn salsa de tomàquet i pèsols
Mandarines
Sopar: patates,ou  i fruita
Fideus a la marinera
Pit pollastre arrebossat  amb enciam i blat moro
Plàtan
Sopar: verdura i carn i fruita
Mongetes tendres amb patates , ceba i pastanagues
 Llibrets de llom amb enciam i blat moro.Pa integral
Iogurt
Sopar: verdura i peix i fruita
DILLUNS 22
DIMARTS 23
DIMECRES 24
DIJOUS 25
 DIVENDRES  26
Espaguetis integrals amb tomàquet i tonyina
Truita de carbassó  amb enciam i olives.
 Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Arròs caldós amb pollastre

Lluç a la romana amb tomàquet i blat de moro
Pera
Sopar:verdura i carn i fruita
Puré de verdures amb crostons de pa

Salsitxes (porc) al forn amb samfaina

Taronja
Sopar: verdura  ou i fruita
Sopa de pagès  amb pasta meravella
Pollastre al forn amb enciam i  blat moro
Plàtan

Sopar: verdura,peix i fruita
Crema de cigrons
Hamburguesa de col.i.flor i formatge amb tomàquet natural i olives
Pa integral
Iogurt
Sopar:verdura ou i fruita
DILLUNS 29
DIMARTS 30
DIMECRES  31
DIJOUS  
DIVENDRES 
Arròs amb tomàquet

Bacallà a l’andalusa amb enciam i olives

Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
 
Macarrons a la napolitana(tomàquet, pebrots )

Truita de patates amb tomàquet i cogombre
Pera
sopar:  verdura i peix i fruita
HAWAI
Amanida Hawaina (pollastre, gall dindi,pinya ,blat de moro, enciam
KALBI RIBS (costelles de porc asades amb soja i arròs
Pinya




El postre del menú ( fruita) pot variar.Les fruites i verdures seran de temporada i proximitat. Una vegada a la setmana  hi haurà  pa integral.Dues vegades al mes hi haurà producte ecològic i dos vegades al mes producte integral. S’utilitza oli alt oleic   i d’oliva per fregir i cuinar i oli d‘oliva verge per amanir.
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatologia de Laboratoris Miralles. responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments.Nº  de col.legiat 7255.
Telèfon del servei de menjador :
626456443




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada