dilluns, 6 de maig de 2019

CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTAL’escola Mare de Déu de la Muntanya, el passat 3 d'abril  va participar en els Quarts de Final del XV Certamen de Lectura en Veu Alta, que es va celebrar a l’Auditori de Martorell.

Hi estaven convocats 20 centres de Primària i Secundària dels municipis  d' Abrera, Cervelló, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat.
L’acte fou amenitzat per l’alumnat de Batxillerat artístic de l’Institut El Castell d’Esparreguera que representaren tres números musicals.

Els alumnes que van participar varen ser: La Marina Zamora de 4t de primària, la Berta Abelaira de 5è i l’Oussama Farhaoui de 6è.  L’Oussama va passar a la fase semifinal en la categoria Timoners (alumnat nouvingut de CS i 1r i 2n d'ESO), que es va celebrar el 30 d’abril al Caixaforum de Barcelona.

Volem felicitar a tots els alumnes que hi van participar, per la seva dedicació, esforç i passió que han dedicat a la lectura.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada