divendres, 14 de desembre del 2018

PROJECTE GLOBALITZAT C.S.: SOM MILLORA SESSIÓ 1


OBJECTIUS DEL PROJECTE: 

·         Dissenyar un projecte per millorar un espai de l’escola o del poble.
·         Construir una maqueta de la proposta final.
·         Preparar i realitzar una conferència on s’expliqui la proposta de millora.
·         Potenciar el treball cooperatiu.
·   Afavorir l’adquisició de les competències bàsiques, prioritzant el treball de les competències transversals.
SESSIÓ 1:
-       Presentació del projecte SOM MILLORA i del latemotive: QUÈ PODEM MILLORA DE LA NOSTRA ESCOLA O DEL POBLE?

-        Explicació dels PLANS DE TREBALLdiaris. Els hem llegit i entès. Seguidament hem tancat els ulls per rumiar quin repte setmanal ens podíem proposar individualment. Relaxats hem pensat en què podem millorar.

-          Hem pensat individualment un aspecte/espai a millorar de l’escola o del poble.

-          A continuació els hem defensat oralment explicant i justificant els motius de la nostra proposta. Us mostrem les propostes que hem fet:







-          Una vegada hem escoltat totes les propostes, les hem tornat a llegir. Hem dedicat tres minuts a pensar quina és la proposta que més ens motiva, tenint en compte que sigui viable, tan econòmicament com a nivell d’infraestructures.


-          En un paper, individualment, votem la proposta que més ens motiva  i fem el recompte. La proposta guanyadora és:

“MILLOREM ELS ESPAIS DEL PATI DE L’ESCOLA

-          Expliquem el concepte deTREBALL COOPERATIUi dels ROLS amb els que treballarem. Obrim un torn de dutes i els solucionem tots.


-          FEM ELS GRUPSautònomament, sense la intervenció del mestre. Únicament hi ha una consigna: tots hem de formar part d’un grup i ningú pot quedar exclòs. Així mateix, expliquem que els grups han d’estar format tant per alumnes de cinquè com de sisè.

-          Quan ja tenim els grups formats decidim entre tots els membres del grup quin rol farà  cadascú (veure document adjunt: rols del treball cooperatiu).


-          Finalment valorem en el nostre pla de treball els objectius de la sessió i ens proposem un objectiu de millora per la propera sessió.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada