divendres, 14 de desembre del 2018

PROJECTE GLOBALITZAT C.S.: SOM MILLORA SESSIÓ 2


-       Comencem la segona sessió de treball recordant les tasques de cada rol. Solucionem dubtes i repartim les medalles identificatives de cada rol.





-       Seguidament tornem explicar com s’ha de fer el pla de treballdiari i entre tots fixem els objectius i tasques a fer durant la sessió. Acordem que aquests siguin dos:

1)     Buscar imatges, per Internet, de patis escolars que ens puguin servir d’inspiració per fer el disseny del nostre.

2)     Crear un PowerPoint per mostrar a la resta de companys les propostes.

-        Repartim al secretari del grup unes carpetes on guardarem totes els documents que anem utilitzant. Acordem que cada grup tindrà un color identificatiu (el mateix que el de la carpeta).

-         Compartim la rúbrica de treball cooperatiu. Aquest instrument d’avaluacióés un quadre  que explicita, d’una banda, els criteris de realització relacionats amb l’avaluació d’una competència (o de components de diferents competències) i, de l’altra, els criteris de resultats corresponents als diferents nivells d’assoliment, concretats en indicadors relacionats específicament amb la tasca d’avaluació.





-        A les 15.35h ens posem a desenvolupar el pla de treball buscant les imatges del nostre pati ideal i a crear el PowerPoint.

-          Finalment valorem en el nostre pla de treball els objectius de la sessió i ens proposem un objectiu de millora per la propera sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada