NOVEMBRE
2014
DILLUNS
3
|
DIMARTS 4
|
DIMECRES 5
|
DIJOUS 6
|
DIVENDRES 7
|
FESTA
|
Arròs a la cubana*arròs ecològic*
Bastonets
de lluç amb enciam i olives
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Crema de carbassó
Pollastre al forn amb tomàquet natural
i blat de moro
Plàtan
Sopar: arròs amb ou i fruita
|
Sopa d’au*(pasta
ecològica)*
Vedella estofada
a la jardinera i xampinyons
Iogurt
Sopar: verdura i
peix i fruita
|
Patates estofades amb sípia
Truita
de pernil amb tomàquet i pastanaga
Mandarines
Sopar: verdura i carn i fruita
|
DILLUNS
10
|
DIMARTS 11
|
DIMECRES 12
|
DIJOUS 13
|
DIVENDRES 14
|
Macarrons
bolonyesa(carn picada vedella, tomàquet sofregit)
Llenguado
a la romana amb enciam i olives
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Mongetes tendres amb patates
Hamburguesa de pollastre planxa amb
ceba i tomàquet natural
Pera
Sopar: arròs i carn i fruita
|
Fideus a la cassola amb costella porc i
verdures(pebrots i pastanaga)
Truita de carbassó amb enciam i
cogombre
Plàtan
Sopar: sopa de verdures i peix i fruita
|
Sopa de peix amb arròs
*(arròs ecològic)*
Mandonguilles(vedella) amb salsa de
tomàquet i pèsols
Iogurt
Sopar: patata i ou i fruita
|
Llenties guisades amb pastanagues
Llom adobat planxa amb enciam i
pastanaga
Mandarines
Sopar: verdura i peix i fruita
|
DILLUNS
17
|
DIMARTS 18
|
DIMECRES 19
|
DIJOUS 20
|
DIVENDRES 21
|
Paella
de peix *arròs ecològic*
Truita
a la francesa amb enciam i blat de moro
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Puré de verdures
amb crostons de pa
Botifarra de porc al forn amb tomàquet
i olives
Pera
Sopar:sopa de pollastre amb peix i f.
|
Espaguetis a la carbonara(crema de llet
i bacon)
Pit de pollastre arrebossat amb enciam
i cogombre
Plàtan
Sopa: verdura i peix i fruita
|
Patates estofades amb costella de porc
Lluç al forn amb salsa de tomàquet i
pèsols
Iogurt
Sopa de verdures i carn i fruita
|
Cigrons estofats amb verdures
Hamburguesa vedella planxa amb ceba i
enciam i blat de moro
Taronja
Sopar: arròs i ou i fruita
|
DILLUNS
24
|
DIMARTS 25
|
DIMECRES 26
|
DIJOUS 27
|
DIVENDRES 28
|
Fideua
Truita
de patata amb pastanaga ratllada,blat moro i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
|
Llenties riojana (amb xoriço i
verdures)
Llenguado a l’andalusa amb enciam i
cogombre
Pera
Sopar: verdura i peix i fruita
|
Arròs a la milanesa (amb verdures)
*arròs ecològic*
Llom a la planxa
amb tomàquet natural i olives
Plàtan
Sopar: sopa de verdures
i carn i fruita
|
Col-i-flor amb patates
Mandonguilles (vedella) estofades a la jardinera i xampinyons
Iogurt
Sopar: patates i ou i fruita
|
Sopa de pagès
Pollastre al forn a la llimona amb arròs
blanc saltejat
Mandarines
Sopar: verdura i peix i fruita
|
Suggeriments de sopars: Llistat de plats
que es poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes. VERDURA: Patata i mongeta tendre, espinacs
amb patata, crema de verdures,
puré de verdures,puré de carbassó, cols
de Brussel·les al forn, crema de carbassa,
puré de patates amb crostons de pa…
SOPES: Sopa de caldo amb fideus (o
qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de peix...
ARRÒS : Arròs bastami saltejat, arròs a
la Juliana, arròs blanc…
OUS: Truita de pernil, truita de
formatge, remenat d’ou amb trossets de pernil dolç, ous durs amb salsa de
tomàquet, truita de patates i ceba
PEIX: Filet de lluç al vapor o al forn,
rap a la planxa, croquetes de peix,
lluç arrebossat, filets de llenguado
fregits...
CARNS: Hamburguesa a la planxa, llom arrebossat,
empanada de carn, “Flamen quines” de carn i pernil, croquetes de pollastre,
salsitxes fregides de porc o pollastre.
Aquest menú ha estat dissenyat i
supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatología de Laboratoris Miralles.
Responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència
i Tecnología dels Aliments.Nº de
col.legiat 7255.
Telèfon del servei de
menjador : 626456443
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada