DILLUNS
5
|
DIMARTS 6
|
DIMECRES 7
|
DIJOUS 8
|
DIVENDRES 9
|
|
|
|
Macarrons amb tomàquet , tonyina i
formatge
Bastonets de lluç amb pastanaga
ratllada,blat i olives
Préssec almívar
Sopar: verdura i carn
i fruita
|
Llenties riojana ( amb verdures i
xoriço)
Truita de patates amb enciam i tomàquet
natural
Taronja
Sopar: Sopa de pollastre i carn i f.
|
DILLUNS
12
|
DIMARTS 13
|
DIMECRES 14
|
DIJOUS 15
|
DIVENDRES 16
|
Arròs
amb tomàquet (*arròs ecològic*)
Filet
de “limanda” a l’andalusa amb
enciam i olives
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Crema de carbassó
Hamburguesa pollastre planxa amb ceba i
salsa de tomàquet i pèsols
Pera
Sopar: arròs i peix i fruita
|
Cigrons estofats amb verdures
Llom adobat planxa amb enciam i
cogombre
Plàtan
Sopar: patates i peix i fruita
|
Sopa de
peix (*pasta ecològica*)
Pollastre a la llimona amb arròs blanc
saltejat
Iogurt
Sopar: verdura i ou i fruita
|
Patates estofades amb verdures i vedella
Truita francesa amb tomàquet natural i
blat de moro
Mandarines
Sopar: Sopa de verdures i carn i f.
|
DILLUNS
19
|
DIMARTS 20
|
DIMECRES 21
|
DIJOUS 22
|
DIVENDRES 23
|
Espaguetis
a la carbonara (crema de llet i bacon)
Lluç
al forn amb enciam amb blat
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Mongetes tendres amb patates i
pastanagues i ceba
Fricandó de vedella amb xampinyons
Pera
Sopar:Verdura i peix i f.
|
Paella de peix (*arròs ecològica*)
Truita de pernil amb tomàquet i olives
Plàtan
Sopar: sopa de verdures i carn i f.
|
Llenties estofades amb verdures
(pebrots i pastanaga)
Botifarra al forn enciam i cogombre
Iogurt
Sopar: verdura i peix i fruita
|
Sopa de fideus
Pit de pollastre arrebossat amb tomàquet
i pastanaga ratllada
Taronja
Sopar: arròs i ou i fruita
|
DILLUNS
26
|
DIMARTS 27
|
DIMECRES 28
|
DIJOUS 29
|
DIVENDRES 30
|
Fideuà
Truita
de formatge amb enciam i olives
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Mongetes
blanques estofades amb verdures
Llenguado
a l’andalusa amb tomàquet i blat de moro
Pera
Sopar: patates i carn i fruita
|
Puré de verdures (amb crostons de pa)
Salsitxes de porc amb salsa de tomàquet
i pèsols i patates dau
Plàtan
Sopar: sopa de pollastre i peix i
fruita
|
Arròs amb tomàquet (*arròs ecològic)
Pollastre a l’all amb xampinyons
Iogurt
Sopar: verdura i ou i fruita
|
Sopa meravella
Mandonguilles (vedella)a la jardinera
Mandarines
Sopar: verdura i peix i fruita
|
El postra del menú ( fruita) pot variar
Suggeriments de sopars: Llistat de plats
que es poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes. VERDURA: Patata i mongeta tendre, espinacs
amb patata, crema de verdures,
puré de verdures,puré de carbassó, cols
de Brussel·les al forn, crema de carbassa,
puré de patates amb crostons de pa…
SOPES: Sopa de caldo amb fideus (o
qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de peix...
ARRÒS : Arròs bastami saltejat, arròs a
la Juliana, arròs blanc…
OUS: Truita de pernil, truita de
formatge, remenat d’ou amb trossets de pernil dolç, ous durs amb salsa de
tomàquet, truita de patates i ceba
PEIX: Filet de lluç al vapor o al forn,
rap a la planxa, croquetes de peix,
lluç arrebossat, filets de llenguado fregits...
CARNS: Hamburguesa a la planxa, llom
arrebossat, empanada de carn, “Flamen quines” de carn i pernil, croquetes de
pollastre, salsitxes fregides de porc o
pollastre.
Aquest menú ha estat dissenyat i
supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatología de Laboratoris Miralles.
Responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència
i Tecnología dels Aliments.Nº de
col.legiat 7255.
Telèfon del servei de
menjador : 626456443
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada