dimecres, 18 de març del 2015

DIA FAMÍLIA I ESCOLA. FEM MEMÒRIA...

El curs 2003-2004 el claustre de professors de la nostra escola, va decidir celebrar el Dia Internacional de la família i l'escola (27 de novembre).
Es va convidar als pares i mares a participar durant una tarda de les activitats que es fan a les aules dels seus fills/es. A les tres de la tarda van entrar tots junta pares i alumnes i un cop a l'aula respectiva van participar de l'activitat que s'hi feia.
L'experiència fou tan enriquidora i gratificant, que des de llavors ho celebrem cada curs escolar, durant el 1r o 2n trimestre.
Si una família té més d'un fill, o bé està una estona a cada classe, o a vegades vénen el pare i la mare i s'ho reparteixen; també venen avis, àvies, tiets, tietes, germans grans,...
Els primers anys, les famílies participaven de l'activitat que tocava aquella tarda, la mateixa que haurien fet els seus fills/es seguint l'horari establert. Després vam decidir lligar aquesta festa amb el tema de l'any que trevallavem transversalment.
També ens va semblar una oportunitat bona per obrir les portes a les famílies, ensenya'ls-hi el que fan els seus fills/es a l'escola i implicar-los en una activitat, que a vegades ha estat dirigida i d'altres molt lliure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada