divendres, 15 de maig del 2015

XI CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El divendres  24 d'abril es van celebrar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat els Quarts de Final del XI Certamen de Lectura en Veu Alta.
Aquest curs l’escola ha volgut participar en el Certamen de Lectura en Veu Alta per tal de treballar més estratègies i millorar la lectura dels nostres alumnes, una eina primordial i bàsica de la resta d’aprenentatges. Amb la lectura en veu alta es practica l’entonació, el ritme, les pauses i la fonètica, s’afavoreix la comprensió lectora, es genera debat, es treballen alguns aspectes gramaticals, s’afavoreix l’ampliació de lèxic i vocabulari i es pren consciència de l’organització de la informació.
La Paola Rivero de 3r i l’Elsa Martín de 6è van representar la nostra escola. I la Mariona Martín de 3r i el Pau Cristobal van ser els suplents.
El divendres  24 d'abril es van celebrar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat els Quarts de Final del XI Certamen de Lectura en Veu Alta. Totes dues alumnes van demostrar un nivel molt alt en les diferents lectures. L’Elsa Martín va ser la guanyadora de la categoría de Gruments Verds

Aquí teniu el vídeo de les lectures. Podreu veure la Paola al minut 20:02 i l’Elsa al minut 36:45.


El dijous 14 de maig es van celebrar al Caixafòrum de Barcelona les Semifinals del XI Certamen de Lectura en Veu Alta.

L’Elsa Martín de 6è va representar l’escola. El nivel de tots els participants va ser molt alt. Felicitats Elsa!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada