dijous, 28 d’abril del 2016

L'ESCOLA GUANYA UN PREMI BALDIRI REIXAC

 El premi el rebran pel treball Els Teatres d’Esparreguera que han realitzat els alumnes de 3r de primària del centre amb la supervisió de les mestres Lurdes Boladeras i Anna Mach.

El treball ha consistit en investigar els teatres de la vila, els actuals i els del passat i que els infants poguessin aproximar-se al món teatral que és tant present a Esparreguera. Els objectius que han treballat han estat:
- Fomentar l’ús de la llengua en la preparació i realització d’una obra de teatre , entrevistes , conferències, gravació a l’emissora, etc.
- Integrar a les famílies en el projecte dels seus fills i filles.  Ens ajudaren en el vestuari, escenografia, música i maquillatge.
- Donar a conèixer la cultura popular i la tradició teatral del pobled’Esparreguera.  Descobrírem que aquesta tradició ve de molt antic i que en el nostre poble hi ha moltes persones i famílies que mantenen relació amb el món del teatre.
- Aplicar didàcticament les TIC. Van fer servir diversos recursos tecnològics: enregistrament de vídeos i elaboració d’una presentació per a les conferències.

Aquí teniu l'enllaç on es publiquen els guanyadors:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada