dissabte, 4 de maig del 2019

FESTA XXVÈ ANIVERSARI DELS CASTELLERS D’ESPARREGUERA


El passat 6 d’abril els Castellers d’Esparreguera van fer un homenatge a l’escola Mare de Déu de la Muntanya. Fa 25 anys l’escola feia projectes entorn del tema de l’any “la Festa Major” i la classe de 7è d’EGB va triar el projecte dels Castellers. Es van implicar pares i alumnes d’aquella classe i d’altres, i gent del poble, perquè necessitaven gent de totes les edats i de diferents alçades. Els Castellers de Terrassa els van ajudar a fer castells fent diversos tallers al pati de l’escola. I d’allà van néixer els Castellers d’Esparreguera
A l’acte van participar els castellers, mestres i alumnes del 1994 i els d’ara. Van explicar la història de com es van crear els Castellers, perquè van triar el color bordeus, on van poder assajar i altes anècdotes. A l’acte van parlar l’Emmanuel Ortí regidor de cultura, la primera Junta dels Castellers, en Xavier Pedrosa, l’enxaneta Santi Luque, en Josep Ràfols que era el tutor de 7è, na LurdesBoladeras que era la directora de l’escolaen aquells temps, na Minerva Moriana presidenta actual dels Castellers i na Mayte Gómez directora actual de l’escola, entre d’altres.
Vam poder veure un vídeo amb imatges dels inicis dels Castellers, vam gaudir d’un concert de gralles, van fer un pilar i van inaugurar l’acte amb una placa d’homenatge a a l’escola. També es va poder veure una exposició de fotografies al vestíbul de l’escola i vam compartir moments amb la gent de la trobada prenent un piscolabis al pati.
Va ser un acte molt especial i molt emotiu. Gràcies Castellers d’Esparreguera, fins sempre, aquí teniu la vostra escola!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada