dimecres, 6 de març de 2019

MENÚ MENJADOR MARÇ 2019

DILLUNS
DIMARTS   
DIMECRES   
DIJOUS    
DIVENDRES   1


Llenties estofades amb verdures (pastanagues, pebrots....)
Llom milanesa amb enciam i  olives
Iogurt. Pa integral
Sopar: arròs peix i f.
DILLUNS  4
DIMARTS  5
DIMECRES 6
DIJOUS  7
DIVENDRES  8
Fideua de peix
Truita de patates amb enciam i pastanaga ratllada
Poma

sopar:verdura amb carn  i fruita
Col.i.flor amb patates

Botifarra porc al forn amb tomàquet i blat moro
Pera

sopar:verdura i ou  i fruita
Sopa de fideus (ecològics)
Pollastre al  forn amb salsa de tomàquet i pèsols
Plàtan
Sopar:verdura,peix i fruita
Cigrons  Riojana(xoriço i verdures)
Lluç a la romana i enciam  i olives.
Maduixes
Sopar: sopa verdures i carn i  f.
Arròs amb tomàquet
Estofat gall dindi strogonoff (crema de llet i xampinyons
Iogurt.Pa integral
Sopar:verdura,peix i fruita
DILLUNS  11
DIMARTS  12
DIMECRES  13
DIJOUS   14
DIVENDRES  15
Macarrons  bolonyesa (vedella i tomàquet i ceba )
Peix Colín  a l’andalusa  amb enciam i olives.
 Poma
Sopar: verdura, carn f
Crema de carbassó
 Mandonguilles (vedella) a la jardinera amb verdures i xampinyons
Pera
Sopa: verdura i peix i fruita.
Patates estofades amb pastanagues i costella
 Truita de carbassó amb tomàquet i cogombre
Plàtan
Sopar: arròs i carn i fruita
Mongetes blanques estofades amb verdures
Pit de pollastre planxa amb enciam i blat moro.Maduixes
Sopar: verdura i peix i fruita
Sopa de peix amb arròs (ecològic)
Hamburguesa col.i.flor i formatge amb ceba i tomàquet.Pa integral
Iogurt
Sopar: verdura,carn i fruita
DILLUNS  18
DIMARTS 19
DIMECRES  20
DIJOUS  21
 DIVENDRES  22
Espaguetis amb tomàquet i bacon
Truita  de pernil amb amb tomàquet  i olives
Poma
Sopar: verdura, carn ,f.
Arròs  amb tomàquet

Salsitxes  pollastre al forn
 amb enciam i cogombre
Pera
Sopar:verdura , ou i fruita
Sopa de pagès amb meravella
Pollastre al forn amb salsa samfaina
Plàtan
Sopar: verdura carn i fruita
Mongetes tendres amb patates
Llom  adobat planxa amb  blat moro i tomàquet
Maduixes
Sopar: arròs  i  peix i fruita
Llenties  estofades amb verdures
Lluç a la romana amb enciam i pastanaga
 Pa integral
Iogurt
Sopar: Sopa de verdures, peix i  f.
DILLUNS 25
DIMARTS 26
DIMECRES  27
DIJOUS  28
DIVENDRES 29
Tallarins amb costella i  verdures (ceba, pebrots)
Truita de patates amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Cigrons estofats amb verdures (pastanaga..)
 Hamburguesa mixta planxa amb tomàquet natural i pastanaga ratllada.
Pera
Sopar: verdura, carn i fruita
Crema de carbassó
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Plàtan
sopar: verdura i peix fruita
Sopa de pistons
Mandonguilles vedella amb ceba i salsa de tomàquet  i xampinyons
Taronja
Sopar: verdura i ou i fruita
CUBA
Arròs amb pollastre a la CHORRERA
Bacallà a la cubana(amb ceba i patates)
Flam amb  nata

El postre del menú ( fruita) pot variar. Les fruites i verdures seran de temporada i proximitat. Una vegada a la setmana  hi haurà  pa integral.Dos vegades al mes hi haurà producte ecològic i dos vegades al mes producte integral. S’utilitza oli alt oleic   i d’oliva per fregir i cuinar i oli d‘oliva verge per amanir.
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatologia de Laboratoris Miralles. responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments.Nº  de col.legiat 7255.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada