DILLUNS
|
DIMARTS
|
DIMECRES
|
DIJOUS
|
DIVENDRES 1
|
|
|
|
|
|
DILLUNS 4
|
DIMARTS 5
|
DIMECRES 6
|
DIJOUS 7
|
DIVENDRES 8
|
|
|
|
|
|
DILLUNS 11
|
DIMARTS 12
|
DIMECRES 13
|
DIJOUS 14
|
DIVENDRES 15
|
|
Arròs ecològic amb tomàquet
Croquetes de pollastre amb olives, pastanaga i blat de moro
Préssec almívar
Sopar: verdura i peix i fruita
|
Llenties estofades amb verdures
Lluç a l’andalusa amb enciam i tomàquet natural
Iogurt
Sopar: Sopa verdures,carn i fruita
|
Amanida de pasta (pernil, tomàquet, formatge, tonyina...)
Botifarra (Pollastre) al forn amb xampinyons
Poma
Sopar: verdura i peix i fruita
|
Mongetes tendres amb patates
Llom adobat a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada
Pera
Sopar: patates i ou i fruita
|
DILLUNS 18
|
DIMARTS 19
|
DIMECRES 20
|
DIJOUS 21
|
DIJOUS 22
|
Espaguetis a la carbonara(amb bacon i crema
de llet)
Bacallà al forn i enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
|
Cigrons riojana(xoriço i verdures)
Truita de patates i tomàquet natural i blat de moro
Síndria
Sopar:verdura i peix i fruita
|
Crema de carbassó
Tall rodó de llom rostit amb xampinyons
Iogurt
Sopar: arròs i ou i fruita
|
Arròs ecològic amb tomàquet
Hamburguesa de vedella planxa amb ceba i
tomàquet natural
Plàtan
Sopar: verdura i peix i fruita
|
Amanida de patata(tomàquet, olives, tonyina....)
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro. Pera
Sopar: verdura i carn i fruita
|
DILLUNS 25
|
DIMARTS 26
|
DIMECRES 27
|
DIJOUS 28
|
Dia d’Itàlia
DIVENDRES 29
|
Fideus a la marinera
Truita pernil amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
|
Col-i-flor amb patates
Pollastre al forn amb xampinyons
Síndria
Sopar: sopa verdures i peix i f.
|
Llenties estofades
amb verdures
Limanda a l’andalusa amb
blat de moro i pastanaga ratllada
Melò
Sopar: verdura i carn i
fruita
|
Arròs tres delícies (pernil, pastanaga....
Mandonguilles(vedella) estofades amb tomàquet i pèsols. Plàtan
Sopar: patates i ou i fruita
|
Espaguetis a la
napolitana
Escalopa de llom a la parmesana i amanida
d’enciam i olives
Gelat
Sopar: verdura, peix i fruita
|
El postre del menú ( fruita) pot variar.
Suggeriments de sopars: Llistat de plats que es
poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes. VERDURA: Patata i mongeta tendre, espinacs
amb patata, crema de verdures, puré de verdures,puré de carbassó, cols de
Brussel·les al forn, crema de carbassa, puré de patates amb crostons de
pa…SOPES: Sopa de caldo amb fideus (o qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de
peix...ARRÒS : Arròs bastami saltejat, arròs a la Juliana, arròs
blanc…OUS:Truita de pernil, truita de formatge, remenat d’ou amb trossets de
pernil dolç, ous durs amb salsa de tomàquet, truita de patates i ceba .PEIX:
Filet de lluç al vapor o al forn, rap a la planxa, croquetes de peix, lluç
arrebossat, filets de llenguado fregits...CARNS: Hamburguesa a la planxa, llom
arrebossat, empanada de carn, “Flamen quines” de carn i pernil, croquetes de
pollastre, salsitxes fregides de porc o
pollastre.
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de
Nutrició i Bromatologia de Laboratoris Miralles. responsable Tècnic: Pere
Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnología dels
Aliments.Nº de col.legiat 7255. Telèfon
del servei de menjador :
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada