dijous, 14 de setembre de 2017

MENÚ MENJADOR SETEMBRE 2017

DILLUNS 
DIMARTS 
DIMECRES 
DIJOUS 
DIVENDRES 1







DILLUNS 4
DIMARTS 5
DIMECRES 6
DIJOUS 7
DIVENDRES 8
  
              



DILLUNS 11
DIMARTS 12
DIMECRES 13
DIJOUS 14
DIVENDRES 15
         
Arròs ecològic amb tomàquet
Croquetes de pollastre amb olives, pastanaga i blat de moro
Préssec almívar
Sopar: verdura  i peix i fruita
Llenties estofades amb verdures
Lluç a l’andalusa amb enciam i tomàquet natural
Iogurt
Sopar: Sopa verdures,carn i fruita
Amanida de pasta (pernil, tomàquet, formatge, tonyina...)
Botifarra (Pollastre) al forn amb xampinyons
Poma
Sopar: verdura i peix i fruita
Mongetes tendres amb patates

Llom adobat a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada
Pera
Sopar: patates i ou i fruita
DILLUNS 18
DIMARTS 19
DIMECRES 20
DIJOUS 21
DIJOUS 22
 Espaguetis a la carbonara(amb bacon i crema de llet)
Bacallà al forn i enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Cigrons riojana(xoriço i verdures)
Truita de patates i tomàquet natural i blat de moro
Síndria
Sopar:verdura i peix i fruita
 Crema de carbassó
Tall rodó de llom rostit amb xampinyons
Iogurt
Sopar: arròs i ou i fruita
Arròs ecològic amb tomàquet
Hamburguesa de vedella planxa amb ceba i tomàquet natural
Plàtan
Sopar: verdura i peix i fruita   
Amanida de patata(tomàquet, olives, tonyina....)
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro. Pera
Sopar: verdura i carn i fruita
DILLUNS 25
DIMARTS 26
DIMECRES 27  
DIJOUS 28 
Dia d’Itàlia DIVENDRES 29 
Fideus a la marinera
Truita pernil amb enciam i olives

Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
Col-i-flor amb patates
Pollastre al forn amb xampinyons

Síndria
Sopar: sopa verdures i peix i f.
Llenties estofades amb  verdures
Limanda a l’andalusa amb blat de moro i pastanaga ratllada
Melò
Sopar: verdura i carn i fruita         
Arròs tres delícies (pernil, pastanaga....
Mandonguilles(vedella) estofades amb tomàquet i pèsols. Plàtan
Sopar: patates i ou i fruita              
Espaguetis a la napolitana     
Escalopa de llom a la parmesana i amanida d’enciam i olives
Gelat
Sopar: verdura, peix i fruita

El postre del menú ( fruita) pot variar.
Suggeriments de sopars: Llistat de plats que es poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes.  VERDURA: Patata i mongeta tendre, espinacs amb patata, crema de verdures, puré de verdures,puré de carbassó, cols de Brussel·les al forn, crema de carbassa, puré de patates amb crostons de pa…SOPES: Sopa de caldo amb fideus (o qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de peix...ARRÒS : Arròs bastami saltejat, arròs a la Juliana, arròs blanc…OUS:Truita de pernil, truita de formatge, remenat d’ou amb trossets de pernil dolç, ous durs amb salsa de tomàquet, truita de patates i ceba .PEIX: Filet de lluç al vapor o al forn, rap a la planxa, croquetes de peix, lluç arrebossat, filets de llenguado fregits...CARNS: Hamburguesa a la planxa, llom arrebossat, empanada de carn, “Flamen quines” de carn i pernil, croquetes de pollastre, salsitxes fregides de  porc o pollastre.
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatologia de Laboratoris Miralles. responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnología dels Aliments.Nº  de col.legiat 7255. Telèfon del servei de menjador :



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada