INSIGNE GESTIO INTEGRAL S.L. MENÚ ESCOLAR OCTUBRE 2018
CENTRE: MARE
DE DÉU DE LA MUNTANYA
DILLUNS 1
|
DIMARTS 2
|
DIMECRES 3
|
DIJOUS 4
|
DIVENDRES 5
|
Amanida de pasta ( tonyina, tomàquet….)
Abadejo a l’andalusa (farina)amb enciam
i olives
Poma
Sopar:
verdura,carn i fruita
|
Arròs (ecològic) amb tomàquet
Mandonguilles (vedella)a la jardinera
amb xampinyons
Taronja
Sopar: sopa
verdures amb peix i fruita
|
Sopa de peix amb fideus
Hamburguesa de pollastre amb
salsa de tomàquet i ceba
Pera
sopar: verdura i ou i fruita
|
Llenties estofades
amb verdures
(pastanaga,
pebrot...)
Remenat d’ou amb amb enciam i cogombre
Plàtan
Sopar:patates
peix f
|
Crema de carbassó
Pollastre Strogonoff (xampinyons, crema
de llet i arròs
Iogurt
Pa integral
Sopar:
verdura, carn i fruita
|
DILLUNS 8
|
DIMARTS 9
|
DIMECRES 10
|
DIJOUS 11
|
DIVENDRES 12
|
Macarrons integrals a la bolonyesa (vedella,
ceba, tomàquet, pebrots
Truita de carbassó amb enciam i blat
moro
Poma
Sopar:
verdura i carn i fruita
|
Col.i.flor amb patates
Pit de pollastre a la planxa amb enciam
i pastanaga ratllada
Pera
sopar:
sopa de verdures amb peix i fruita
|
Arròs milanesa (amb verdures
Lluç al forn amb tomàquet i blat de moro
Taronja
Sopar:verdura,carn f
|
Patates estofades amb costella porc i pastanagues
Hamburguesa vedella amb salsa de tomàquet i ceba
Plàtan. Pa integral
Sopar: verdura i peix i fruita
|
FESTA
|
DILLUNS 15
|
DIMARTS 16
|
DIMECRES 17
|
DIJOUS 18
|
DIVENDRES 19
|
Arròs amb tomàquet
Llenguadina a la
romana amb tomàquet natural i olives
Préssec almívar
Sopar:verdura i carn i fruita
|
Llenties riojana (xoriço,pastanaga,
ceba,pebrots….)
Truita de patates amb enciam i blat de moro
Pera
Sopa: verdura i peix i fruita.
|
Sopa de peix amb fideus (ecològics)
Botifarra (pollastre) al forn salsa de tomàquet i
pèsols
Mandarines
Sopar: patates,ou i fruita
|
Fideus a la marinera
Pit pollastre arrebossat amb enciam i blat moro
Plàtan
Sopar: verdura i carn i fruita
|
Mongetes tendres amb patates , ceba i pastanagues
Llibrets
de llom amb enciam i blat moro.Pa integral
Iogurt
Sopar: verdura i peix i fruita
|
DILLUNS 22
|
DIMARTS 23
|
DIMECRES 24
|
DIJOUS 25
|
DIVENDRES 26
|
Espaguetis integrals amb tomàquet i tonyina
Truita de
carbassó amb enciam i olives.
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
|
Arròs caldós amb pollastre
Lluç a la romana amb tomàquet i blat de moro
Pera
Sopar:verdura i carn i fruita
|
Puré de verdures amb
crostons de pa
Salsitxes (porc) al forn amb samfaina
Taronja
Sopar: verdura
ou i fruita
|
Sopa de pagès amb pasta meravella
Pollastre al forn amb
enciam i blat moro
Plàtan
Sopar: verdura,peix i fruita
|
Crema de cigrons
Hamburguesa de col.i.flor i formatge amb tomàquet
natural i olives
Pa integral
Iogurt
Sopar:verdura ou i fruita
|
DILLUNS 29
|
DIMARTS 30
|
DIMECRES 31
|
DIJOUS
|
DIVENDRES
|
Arròs amb tomàquet
Bacallà a
l’andalusa amb enciam i olives
Poma
Sopar: verdura i carn i fruita
|
Macarrons a la
napolitana(tomàquet, pebrots )
Truita de patates amb tomàquet i
cogombre
Pera
sopar: verdura i peix i fruita
|
HAWAI
Amanida Hawaina (pollastre, gall
dindi,pinya ,blat de moro, enciam
KALBI RIBS (costelles de porc
asades amb soja i arròs
Pinya
|
|
El
postre del menú ( fruita) pot variar.Les fruites i verdures seran de temporada
i proximitat. Una vegada a la setmana hi
haurà pa integral.Dues vegades al mes hi
haurà producte ecològic i dos vegades al mes producte integral. S’utilitza oli
alt oleic i d’oliva per fregir i cuinar
i oli d‘oliva verge per amanir.
Aquest
menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatologia
de Laboratoris Miralles. responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto. Llicenciat
en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments.Nº de col.legiat 7255.
Telèfon del servei de menjador : 626456443
Telèfon del servei de menjador : 626456443
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada