divendres, 14 de desembre del 2018

PROJECTE GLOBALITZAT CS :SOM MILLORA SESSIÓ 4


 La quarta trobada del projecte “Som millora” ha estat una sessió molt profitosa en la que els tres grups cooperatius hem treballat conjuntament.







-          Primerament hem visionat el PowerPointque vam crear amb els espais i propostes guanyadores per millorar el pati. A continuació hem anat al pati de l’escola per intentar buscar un lloc on poder ubicar les propostes. Una vegada hem arribat a un consens hem pujat a l’aula i ens hem adonat que calia simplificar les propostes fetes, ja que n’hi havia masses.


-          Amb un nombre més reduït de propostes hem pensat com involucrar a tots els alumnes de l’escola en la creació del nou pati. Finalment hem acordat fer unaenquestaper cada classe on hauran de votar les propostes que més agradin. Prèviament a executar la votació, anirem a totes les classes a explicar el nostre projecte i les diferents propostes.


-          Ens hem agrupat per parelles i hem estat preparant un petit guió sobre el que haurem d’explicar als diferents grups. Per acabar, ens hem repartit les classes on explicar el projecte i hem fixat que el proper dimarts totes les classes ens han d’haver contestat l’enquesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada